dinsdag 29 maart 2016

Buiten Bakken - Brood uit de Dutch Oven | Outdoor cooking - Bread from the Dutch Oven

dutch oven recipe bread flowerhat

Buiten Bakken, het kan weer!
Afgelopen jaar ben ik begonnen met bakken in een Dutch Oven. Een feest om te doen! Je hebt er beslist niet veel voor nodig. Wij hebben in het gras vuurvaste stenen in een cirkel neergelegd. Voor de gezelligheid is er een vuurtje met hout aan de ene kant. Aan de andere kant briketten of houtskool voor de dutch oven. Gelukkig begint het voorjaar er nu echt aan te komen en kunnen we weer naar onze buitenkeuken. Dat kan al eerder dan je denkt, het vuurtje warmt je lekker op.
Met het recept van het gevulde en belegde brood kun je naar hartelust variĆ«ren. Hier heb ik voor zowel het gevulde als het belegde brood dezelfde ingrediĆ«nten gebruikt. 

Baking outside, it is possible again!
Last year I started baking in a Dutch Oven. Really nice to do! You don't need much. We use some firebricks placed in a circle in the grass with a fire with wood on one side and charcoal on the other. In this recipe I used the same ingredients for the filling and the topping. You can vary with the ingredients for the topping and filling as much as you like.

recipe pesto flowerhat
recept pesto flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat
dutch oven recipe bread flowerhat


flowerhat.nl/pdf/printversie_brooddutchoven_ned.pdf flowerhat.nl/pdf/printversie_brooddutchoven_eng.pdf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...